Maak afspraak
pijl

Nieuwsbericht

Na elke sessie voel ik mij lichter, bevrijd en kan ik helderder naar mijn leven kijken.

30-06-2023 13:12

Cassandra Lesley (36) 
Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor Angie en de ongelooflijke ervaringen die ze mij heeft gegeven met haar behandelingen. Haar werk heeft een diepgaande impact gehad op mijn leven en welzijn. Vanaf het begin voelde ik een sterke connectie met haar energie en ze creëerde een veilige en kalmerende omgeving waarin ik me volledig kon openstellen. Tijdens de behandelingen ervaar ik diepe ontspanning en een gevoel van rust. Ik voel de energie door mijn lichaam stromen en word mij bewust van langdurig vastgehouden emoties en spanningen. Angie's vaardigheid om deze blokkades op te sporen en op te lossen is indrukwekkend.
De impact van haar behandelingen op mijn welzijn is opmerkelijk. Na elke sessie voel ik mij lichter, bevrijd en kan ik helderder naar mijn leven kijken. Mijn emoties komen meer in balans en ik ontwikkel meer begrip voor mezelf. Naast het aanpakken van energetische blokkades, biedt Angie ook emotionele en geestelijke ondersteuning. Ze creëert een veilige ruimte waarin ik mijn gedachten, zorgen en twijfels kan delen. Haar compassievolle luisteren en begrip zijn hartverwarmend.
Angie's begeleiding heeft mijn pad verlicht en mij geholpen door lastige uitdagingen heen te komen. Ik beveel haar ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar diepgaande heling en persoonlijke groei. Haar vermogen om met energetische stromingen te werken en blokkades te doorbreken is buitengewoon. Ze is niet alleen bekwaam, maar ook meelevend en zorgzaam. Haar behandelingen hebben mijn leven op manieren verrijkt die ik nooit had verwacht.
BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?