Maak afspraak
pijl
Heerlijk in stilte ontspannen

Jolanda de Ruiter, Wettelijk vertegenwoordiger

Een paar maanden geleden was ik op meerdere vlakken uit balans.

Als wettelijk vertegenwoordiger neem ik vaak beslissingen die niet in de koude kleren gaan zitten, dit naast de dagelijkse beslommeringen.

Ik was op zoek naar een behandeling, die mij kon helpen weer in balans te komen.

Dit heb ik bij Angie van Be You, gevonden.

Angie behandeld mij op verschillende manieren, naargelang de behoefte.

De ene keer is dat een massage door de kleding heen, een andere keer kan dat een massage met olie zijn. 

Samen beslissen wij welke behandeling het meest aansluit bij de vraag van dat moment.

Tijdens de behandeling is er ruimte om heerlijk in stilte te ontspannen of om over mijn blokkades te praten, even samen sparren.

Haar praktijkruimte voelt voor mij als een geborgen en veilige omgeving, waarnaar ik na elke behandeling weer met een opgeruimd gevoel en leeg hoofd naar huis ga.

De behandelingen van Angie ervaar ik als een cadeau aan mij zelf.

Door dit allemaal waren mijn TSH waardes na 3 maanden gedaald van 115 naar 12. 

Christina van Belzen, (56) werk voor de defensie

Na een stresvolle periode in mijn leven, ben ik nu bijna een jaar in behandeling bij Angie van Be You Energy. 

De salon is sfeervol en straalt rust en warmte uit, ik kom er graag.

De behandelingen en coaching zijn gericht op wat ik op dat moment nodig heb. 

Door omstandigheden moest ik een aantal keren mijn behandeling verschuiven. 

Tot halverwege het jaar via de huisarts bleek, dat de waarde van mijn schildklier veel te hoog was. Er werd mij direct pittige medicatie aangeboden. 

Deze heb ik afgeslagen en ben samen met Angie en een orthomoleculaire leefstijlcoach, Ruby, een gericht traject in gegaan om de schildklier te versterken.

Naast de behandelingen kreeg ik van Angie oefeningen mee naar huis en die ik heb gedaan. 

Door dit allemaal waren mijn TSH waardes na 3 maanden gedaald van 115 naar 12. 

Zelfs mijn huisarts was aangenaam verrast. 

Hoe fijn is dit?!! Geen chemische zooi in mijn lijf!! 

Een mooie combinatie van energetische therapie, voeding en suppletie.

Het is een stuk bewustwording & loslaten van oude dingen

Floor, 52 jaar, Administratief medewerker.

 

Ik kwam bij Angie terecht via een advertentie in de krant.

Angie stelt je heel erg op je gemak in een prettige ruimte. Je mag vertellen wat je wil, maar hoeft niet. Zij gaat met je lichaam aan de slag( benoemt ook steeds wat zij bij je doet)  en het is heel bijzonder te ervaren wat dat met je doet, wat er van binnen in je lijf gebeurt.

Zij geeft ook oefeningen mee en dat is ook heel prettig.

Ik heb er heel veel aan gehad en nog.

Het is een stuk bewustwording,loslaten van oude dingen om het in het nu en toekomst anders te doen, zodat het niet in je lijf gaat zitten, waardoor je bepaalde spanning opbouwt.

Ook na een behandeling heb ik wel eens een vraag gehad omdat mijn lijf dan een bepaalde reactie gaf en ook daar geeft Angie dan meteen feedback op. Echt top!

 Ik ben heel dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Het is een cadeau waar je de rest van je leven iets aan hebt.

 Dank je wel Angie, liefs Floor

Na elke sessie voel ik mij lichter, bevrijd en kan ik helderder naar mijn leven kijken.

Cassandra Lesley (36) 
Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor Angie en de ongelooflijke ervaringen die ze mij heeft gegeven met haar behandelingen. Haar werk heeft een diepgaande impact gehad op mijn leven en welzijn. Vanaf het begin voelde ik een sterke connectie met haar energie en ze creëerde een veilige en kalmerende omgeving waarin ik me volledig kon openstellen. Tijdens de behandelingen ervaar ik diepe ontspanning en een gevoel van rust. Ik voel de energie door mijn lichaam stromen en word mij bewust van langdurig vastgehouden emoties en spanningen. Angie's vaardigheid om deze blokkades op te sporen en op te lossen is indrukwekkend.
De impact van haar behandelingen op mijn welzijn is opmerkelijk. Na elke sessie voel ik mij lichter, bevrijd en kan ik helderder naar mijn leven kijken. Mijn emoties komen meer in balans en ik ontwikkel meer begrip voor mezelf. Naast het aanpakken van energetische blokkades, biedt Angie ook emotionele en geestelijke ondersteuning. Ze creëert een veilige ruimte waarin ik mijn gedachten, zorgen en twijfels kan delen. Haar compassievolle luisteren en begrip zijn hartverwarmend.
Angie's begeleiding heeft mijn pad verlicht en mij geholpen door lastige uitdagingen heen te komen. Ik beveel haar ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar diepgaande heling en persoonlijke groei. Haar vermogen om met energetische stromingen te werken en blokkades te doorbreken is buitengewoon. Ze is niet alleen bekwaam, maar ook meelevend en zorgzaam. Haar behandelingen hebben mijn leven op manieren verrijkt die ik nooit had verwacht.

De noodzaak van een goede balans tussen ontvangen en geven van energie

Danny Laan (39)
Getrouwd, 2 kinderen en eigenaar van Laan Makelaars

Na jaren achtereen 7 dagen in de week ‘aan’ te hebben gestaan als ondernemer, partner en vader raakte ik in gesprek met Angie, de partner van één van mijn vrienden. Zij overtuigde mij op eenvoudige wijze van de noodzaak om een goede balans te houden tussen het geven en ontvangen van energie en de rol van energetische behandelingen hierin. Als nuchtere Jutter had ik op eigen initiatief nooit zelf de stap gezet naar een energetisch therapeut toch ervaarde ik na de eerste behandeling gelijk het resultaat en geniet ik nu alweer enige tijd van een tweewekelijkse behandeling. Mensen in mijn omgeving vragen mij vaak wat voor mij de waarde is van een behandeling. De makkelijkste manier om dit te omschrijven is, en dat is voor vele mensen wel herkenbaar denk ik, dat het mij helpt om het emmertje dat langzaam en vaak ongezien voldruppelt tijdig te legen om zodoende genoeg energie te behouden voor alle (onverwachte) dingen die op je pad komen. Je voelt je na de behandelingen vrijer in je hoofd, energieker en ontspannen. Voorheen dacht ik dat therapie alleen maar nuttig zou zijn wanneer je gestrest of overspannen bent. Niks van dat alles. Het in balans brengen van je energie helpt er juist bij deze klachten te voorkomen. En voorkomen is beter dan genezen, toch? 

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?