Maak afspraak
pijl

Nieuwsbericht

Ik slaap beter en denk helderder

27-04-2019 17:23

Sophia (40) Verpleegkunde:

“Al jaren zat ik niet lekker in mijn vel.  Door moeilijke tijden op mijn werk, maar ook privé liep ik tegen dingen aan. Veel moe, erg onrustig, snel boos en geïrriteerd. Erg druk in lichaam en geest zeg maar.

Via via ben ik bij Angie terecht gekomen. Ik had al wel positieve berichten gehoord, maar was nog wel wat sceptisch. De allereerste keer was voor mij in ieder geval echt heel bijzonder, qua gevoel en beleving. Ze deed eerst mijn hoofd en het voelde alsof er letterlijk draden uit mijn hoofd werden gehaald. Alsof alle troep eruit gehaald werd, zo voelde dat voor mij. Mijn hoofd werd steeds lichter en een soort van vrijer, meer ruimte in mijn hoofd.

Mijn lichaam heeft ze ook behandeld en ik voelde mijn lichaam ineens heel zwaar worden. Alsof mijn lichaam ging loslaten. Ik merkte dat ik soms heel kort diep in slaap viel, ineens wakker werd en daarna weer licht in slaap viel.

Na behandeling was ik moe en een beetje emotioneel. Maar Angie had aangeven dat dit kon gebeuren en dat het tijdelijk was. Ze gaf mij nog wat tips mee en ik moet zeggen dat ook die helpen.

Ondertussen heb ik al meerdere behandelingen gehad. Heb geen heftige emoties, of frustraties meer. Ik merk dat ik als net ben geweest, ik beter slaap. Ik ben veel rustiger, denk wat helderder en voel beter aan wat niet goed voor mij is. Mijn omgeving was het ook opgevallen dat ik veel rustiger ben. Dat is ook een fijne bevestiging.

Nu blijf ik het bijhouden. Een soort APK voor mijn lichaam en geest. Ik ben echt super blij met mijn resultaten en voel mij ook weer blij. Dank je wel lieve Angie.”

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?