Maak afspraak
pijl

Nieuwsbericht

Het belangrijkste van allemaal heb ik rust gevonden in mijn IK

01-01-1970 01:00

Frank Habing (45) Functioneel Beheerder ICT: 

"Al geruime tijd is mijn vrouw onder behandeling bij Angie van Be you energy en ik zie en merk aan haar dat ze er elke keer weer veel baat bij heeft.

Aangezien ik zelf al een langere tijd met veel onrust in mijn hoofd rond liep en ik niet goed wist hoe ik deze spanningen los te laten, ben ook ik met deze behandelingen gestart.

Bij mijn eerste sessie heeft Angie kort uitgelegd dat er na elke sessie mogelijke ervaringen of gevoelens naar boven kunnen komen en wat ik kan doen als dat zich voor zou doen.

Nu een paar maanden bezig met de behandelingen bij Angie, maar elke keer voel ik de energiestromen door mijn lichaam gaan en dat ik steeds dieper weg zak terug in mijn lijf.

Na afloop van een behandeling ben ik moe maar ervaar totale innerlijke rust en ontspanning.

De behandelingen roepen in mijn geval ook lichamelijke reacties op. Want na 2 a 3 dagen komt er wat stress uit de behandeling vrij.
Dit uit zich bij mij in een kort lontje en snel geagiteerd zijn.
In het begin vond ik dit gek, maar ik weet nu dat dit een stukje verwerking is van mijn lichaam.

NU ik wat verder ben met de behandelingen, merk ik dat deze lichamelijke reacties steeds minder worden en ik steeds beter kan loslaten.

Dus opbouw van de behandelingen en de daarbij behorende uitleg is en was geen overbodige luxe.

De behandelingen hebben mij veel gebracht zoals rust een veel helderde hoofd en rationeel denken in stress situaties, maar wellicht het belangrijkste van allemaal heb ik rust gevonden in mijn IK."

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?