Maak afspraak
pijl

Nieuwsbericht

De noodzaak van een goede balans tussen ontvangen en geven van energie

11-03-2023 11:03

Danny Laan (39)
Getrouwd, 2 kinderen en eigenaar van Laan Makelaars

Na jaren achtereen 7 dagen in de week ‘aan’ te hebben gestaan als ondernemer, partner en vader raakte ik in gesprek met Angie, de partner van één van mijn vrienden. Zij overtuigde mij op eenvoudige wijze van de noodzaak om een goede balans te houden tussen het geven en ontvangen van energie en de rol van energetische behandelingen hierin. Als nuchtere Jutter had ik op eigen initiatief nooit zelf de stap gezet naar een energetisch therapeut toch ervaarde ik na de eerste behandeling gelijk het resultaat en geniet ik nu alweer enige tijd van een tweewekelijkse behandeling. Mensen in mijn omgeving vragen mij vaak wat voor mij de waarde is van een behandeling. De makkelijkste manier om dit te omschrijven is, en dat is voor vele mensen wel herkenbaar denk ik, dat het mij helpt om het emmertje dat langzaam en vaak ongezien voldruppelt tijdig te legen om zodoende genoeg energie te behouden voor alle (onverwachte) dingen die op je pad komen. Je voelt je na de behandelingen vrijer in je hoofd, energieker en ontspannen. Voorheen dacht ik dat therapie alleen maar nuttig zou zijn wanneer je gestrest of overspannen bent. Niks van dat alles. Het in balans brengen van je energie helpt er juist bij deze klachten te voorkomen. En voorkomen is beter dan genezen, toch? 

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?