Maak afspraak
pijl

Nieuwsbericht

Ik heb meer balans gevonden

27-04-2019 17:32

Eugenie (43) Acceptant Inkomen verzekeringen:

“Ik heb snel last van prikkels van buitenaf en kan dat heel moeilijk loslaten. In mijn lichaam bouwt zich dan enorm veel spanning op en mijn hoofd raakt dan overvol. Daarnaast heb ik ook last van negatieve gedachtes. De eerste keer had ik geen idee wat ik moest verwachten, maar ik stond er open voor.

Tijdens de eerste sessie kwam er enorm veel emotie bij me los; stress, angst en verdriet. Er gingen herinneringen door mijn hoofd van dingen waarvan ik echt dacht dat ik dat had verwerkt en een plek had gegeven.

In eerste instantie schrok ik hiervan, maar liet het wel gaan. Angie gaf ook wat woorden door, die echt strookte met de herinneringen die voorbijkwamen. Omdat Angie rustig tegen mij bleef praten tijdens de behandeling werd ik uiteindelijk weer rustig en maakte het gevoel van verdriet plaats voor rust. Ik viel zelfs paar keer echt bijna in slaap. Voelde me heel zwaar worden alsof je door de behandeltafel heen valt.

Aan het einde van de sessie voelde ik me heel moe, maar er was ook heel veel van me afgevallen. De dag erna voelde ik me nog wel moe, maar een heel ander mens. De tips die Angie mij gaf om goed je grenzen aan te geven en aan mezelf te denken waren heel herkenbaar.

De sessies daarna heeft Angie gaandeweg ook wat dingen qua behandeling veranderd. Ze is ook aan de slag gegaan met het feit dat ik best onzeker ben, mezelf snel op de achtergrond zet en snel negatieve gedachten heb. Door de sessies en oefeningen voel ik mij echt zekerder. Ik heb meer balans gevonden en kan ik mij op elk moment van de dag verlossen van spanning die zich in mijn lichaam opbouwt.

Iedere keer denk ik dat ik volledig ontspannen ben, maar als ik dan uiteindelijk op de behandeltafel lig merk ik dat dit toch niet helemaal waar is. Na iedere sessie heb ik wel rust om mij heen nodig en ben ik heel moe. Maar wat voel je je een ander mens uiteindelijk. En het allerbelangrijkste is dat het mij helpt bij het los laten van de spanning in mijn lijf en negatieve gedachtes. Ik zie beter in wat mijn grenzen zijn.”

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?