Maak afspraak
pijl

Nieuwsbericht

De behandelingen zijn voor mij de stukken geweest die voor mij ontbraken bij de psycholoog

03-06-2021 15:16

Lisanne (23) Plant veredelaar:

Het moment dat ik bij Angie binnen kwam was eigenlijk het moment dat ik voor de zoveelste keer een dipje had. Daar wilde ik graag verandering in brengen, zelfs na dat ik al bij de psycholoog was geweest lukte het mij toch niet om met tegenslagen om te gaan.

De behandelingen die ik bij Angie heb gehad zijn voor mij de stukken geweest die voor mij ontbraken bij de psycholoog. Want leuk als iemand tegen je zegt “ja je moet het los laten” en vervolgens niet verteld hoe of wat. Dat zijn die dingen die ik echt bij Angie geleerd heb: loslaten, relativeren, mijzelf waarderen en ander hun mening over mij respecteren en het daar bij laten.

Wat ik verder zelf ook erg tijdens mijn behandeling geleerd heb is het afsluiten van emoties van anderen als ik die niet wil. Waar ik tot kort daarvoor iedereens emoties maar opving en bij mij hield, tot het bij mijzelf van binnen overvol was. Heb ik geleerd om die emoties niet toe te laten als ik daar geen ruimte voor heb. Verder heb ik ook geleerd om af en toe het “emmertje” binnen even tijdig te legen wat een hoop frustraties in de thuis situatie scheelt.

Kortom, mijn lichaam was een opslag plaats aan negatieve emoties en gedachten en samen met Angie heb ik dit weten om te toveren in een nu opgeruimd lichaam waar ruimte is voor mooie nieuwe dingen!

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?