Maak afspraak
pijl

Nieuwsbericht

Kan mijn gedachten weer toelaten

27-04-2019 18:06

Marieke (38) Fysiotherapeut:

“Ik had echt geen idee wat ik moest verwachten, toen ik voor het eerst bij Angie kwam. Ik voelde me al de hele week niet lekker. Grieperig en erg onrustig en ik had hierdoor niet veel energie. Ik mocht gaan liggen en Angie stelde mij meteen op mijn gemak en legde rustig uit wat ze ging doen.


In het begin voelde ik mij nog wat onrustig in mijn hoofd, maar daarna voelde ik de spanning rustig wegebben. Ik viel zelfs soms in slaap. Na ongeveer 45 minuten was ze klaar met de sessie. Ik kwam omhoog, zat nog op de bank en voelde mij eerst heel zwaar.

Toen ik op de stoel ging zitten om mijn schoenen weer aan te trekken, voelde ik echt direct een soort golf van ontspanning.

Angie gaf mij een flesje water mee en nog wat advies. Daarna ben ik weer gaan werken. De totale ontspanning en het lekkere gevoel kreeg ik de volgende dag. Wonderbaarlijk gewoon, ik voelde me niet onrustig, maar vooral mijn gedachten kon ik weer toelaten en het werken ging beter dan de afgelopen weken. Wat een heerlijk gevoel. Dank je wel Angie voor deze fijne ervaring.”

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?