Maak afspraak
pijl

Nieuwsbericht

Ik verloor mijzelf

17-03-2022 16:21

Puck (28) administrtatief medewerkster 

Sinds mijn ouders zijn gescheiden, merkte ik dat ik een andere persoon werd. Ik had veel verdriet , was niet meer gelukkig en ook niet meer t blije meisje van toen. Door veel meegemaakt te hebben. Werd ik heel onzeker en kon ik moeilijk keuzes maken.

Terwijl ik daarvoor niet tegen dat soort dingen aan liep.

Ik heb in die periode lang gestruggeld met mezelf.  Op een dag dacht ik , ik moet er iets aan doen, gewoon met iemand praten of iets. Hoe ik mij voelde was niet oké. Ik zag alles zwart en kleur was er niet.

Na twee verschillende psychologen gehad te hebben.

Wist ik dat dit niks werd.

Alleen maar medelijden. Dat wilde ik niet , ik wilde geholpen worden. 

Ik zat met mijn handen ik mijn haar en dacht wat moet ik nou doen?

Om mezelf weer goed , blij en vooral lekkerder in mijn vel te voelen.

Totdat ik een stukje in de krant zag van Be You Energy. 

Ik maakte een afspraak via de telefoon en kon gelukkig snel terecht.

Er werd open gedaan door Angie een lieve en warme vrouw om te zien. Ik wist niet zo goed , wat ik me erbij moest voorstellen. Na een paar afspraken merkte ik meer verandering.

Ik was gelukkig met mezelf, wat ik een lange tijd niet was. Ik liet mezelf weer zien en zat niet meer op de achtergrond. Ik kreeg positieve vibes. Ik trek nu nog makkelijker mijn schouders op na mensen met negatieve vibes. I don’t care 

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?