Maak afspraak
pijl

Nieuwsbericht

Niet alleen ik, maar ook mijn vrouw is weer blij.

23-03-2021 11:49

Maarten (71) Gepensioneerd:

Eind mei 2020 kreeg ik een zwaar ongeluk. Naast gebroken ribben kreeg ik ook een behoorlijke klap op mijn hoofd. Slecht slapen, maar fietsen en lezen was ook niet meer aan de orde.

Kreeg veel last van onrust in mijn hoofd, waardoor de nachten voor mij en mijn vrouw niet te harden waren.  Mijn dochter is een tijd geleden onder behandeling geweest bij Angie, en stelde voor om mij ook door haar te laten behandelen.

Wat was ik daar blij mee.

Na de eerste sessie kwam ik als een mak lammetje thuis en had gelijk veel minder last. 

Denkende dat ik weer mijn oude leventje kon oppakken  van voor het ongeluk was dan niet het geval, dat moest ik wel goed in acht nemen. Dat dacht ik eerst wel, en ging dan toch weer wat achteruit.

Gewoon na de behandeling de eerste twee dagen rustig aan doen was voor mij de juiste manier.

Ook de zinnetjes die Angie me gaf, uitspreken en herhalen helpt.

De onrust is nog niet helemaal weg, maar nu vooral overdag aanwezig, en niet s ’nachts zodat het slapen een stuk beter is geworden. Wat mij wel opviel, dat mijn zicht beter is geworden waardoor ik weer stukjes kan lezen maar ook fietsen durf ik weer.

Het ging allemaal langzamerhand steeds beter met mij en ik hoopte dat ik het komende voorjaar toch wel een beetje op orde zou zijn.

Helaas gooiden de corona maatregelen van de regering roet in het eten en kon ik vanaf begin december 2020 niet meer bij Angie terecht. 

Merkte daardoor dat ik op bepaalde punten toch weer wat achteruit ging.

Gelukkig mag Angie weer beginnen en heb ook weer afspraken ingepland, ik hoop dan toch weer snel voortgang te boeken. Eerst weer een periode elke week een sessie en daarna weer eens in de 14 dagen. Niet alleen ik, maar ook mijn vrouw is weer blij.

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?