Maak afspraak
pijl

Nieuwsbericht

Zelfs ik voelde mij meer ontspannen

30-06-2021 17:59

Faye ( toen 8 mnd.)

Een paar jaar geleden liepen we vast met onze acht maanden oude dochter Faye.

Ze sliep niet goed door en was erg huilerig en hangerig.

Als ik haar in mijn armen had was ze rustig, tot het moment dat ik haar wilde neerleggen, begon ze weer te huilen.

Voor mij was het niet meer vol te houden.

Mijn man bedacht om met de auto een rondjes te gaan rijden, want in de auto kon ze altijd heerlijk slapen.

En ja hoor daar viel ze van in slaap, vervolgens reden we weer terug naar huis en legde haar dan voorzichtig op bed zodat ze lekker in haar eigen bedje kon slapen. 

Achteraf moesten we wel eens lachen om onze trucjes, maar toen we er midden in zaten waren we moe en hadden we gewoon geen fut meer. Deze oplossing was er niet een voor de lange termijn zullen we maar zeggen dus gingen we opzoek naar een meer permanentere oplossing.

Een vriendin wist van onze hele situatie en tijdens een bakkie vertelde zij mij over haar ervaring met Be You energy en dat die misschien ook iets voor ons kon betekenen. Bij thuiskomst heb ik nog even de website erbij gepakt, deze sprak mij aan en heb een afspraak gemaakt.

Toen we op onze eerste afspraak waren zat Faye bij mij op schoot, zo kon Angie ons gelijkertijd behandelen. We kwamen er achter dat Faye mijn onrust voelde maar ook overnam (destijds zat ik erg in over mijn werk en niet lekker in m’n vel) en dat dit de rede was van haar verdrietig en hierdoor ging huilen.

Faye en ik waren meer ontspannen na onze bezoekjes aan Angie.

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?