Maak afspraak
pijl

Nieuwsbericht

Emotioneel uitgeput

05-03-2021 20:21

Laura (32) Administratief medewerkster:

Klinkt misschien zwaar, maar voor mijn gevoel loop ik al jaren met mijn ziel onder de arm.

Overmand door diverse gevoelens en pijntjes waarvan ik soms dacht dat het niet alleen maar de mijne zijn? 

Leeg en vol tegelijkertijd!

Emotioneel voelde ik mij uitgeput en lichamelijk gewoon op, als ik eerlijk ben.

Met slapen, hoe moe ik ook was, viel ik alsnog niet zomaar in slaap.Mijn eetlust werd uiteindelijk ook minder, en dat terwijl ik altijd een normale gezonde eter was. Maar op een of andere manier smaakte alles mij steeds minder.

Mijn omgeving had elke keer alle goede bedoelingen voor mij, maar ik kwam maar niet goed vooruit. Zelfs zo dat mijn sociale leven steeds kleiner werd, ik kon het niet meer opbrengen.

Be you energy had ik al meerdere keren gegoogeld en de verhalen van anderen in de kranten gelezen, die al bij Angie waren geweest. Herkenbaar, elke keer weer..

Totdat ik het echt zat was, dit kan zo niet verder.

Ik wou weer normaal kunnen functioneren en een leuk sociaal leven hebben.Heb direct gebeld en een afspraak met haar gemaakt.

Na de eerste behandeling…wat een verademing was dat.

In het verleden bij anderen ook wel eens zo’n behandeling gehad en dat was op zich prima, maar dit was toch voor mijn gevoel andere koek.

Na een paar behandelingen ging het al snel beter met mij. Ik baalde wel flink dat door corona de praktijk van Angie moest sluiten.

Heb in deze tijd echt gemerkt wat de behandelingen voor mij ten positieve hebben gedaan.

Toen ik hoorde in de persconferentie dat ze weer mocht behandelen, hierna heb ik haar direct gebeld om weer een paar afspraken in te plannen. 

Angie had mij gevraagd om een stukje te schrijven en nu kom ik zelf in de krant te staan met “mijn verhaal” . Misschien wordt jij nu wel door mijn verhaal geraakt,  net als ik werd geraakt door andermans verhaal.

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?