Maak afspraak
pijl

Nieuwsbericht

Wist niet hoe, maar was eigenlijk altijd ziek

27-08-2021 10:28

Zoey (29) thuiswonend:

Al in mijn tienerjaren liep ik al met het gevoel dat ik een vol hoofd had, dacht dat normaal was dus liep er gewoon mee door. 

Was eigenlijk ook altijd ziek en geen flauw idee waar het nou vandaan kwam. Wist niet hoe ik ervan af kon komen. Totdat mijn zusje vertelde dat ze bij Angie van be you energy was geweest en wat het met haar had gedaan.

Dat was voor mij de reden om nu wat  aan mijzelf te doen. Mijzelf weer bij elkaar rapen.

De eerste keer dat ik bij haar binnenkwam, zat ik vol met blokkades.

Pas toen ze klaar was merkte ik hoeveel eigenlijk. Ik voelde mij al stukken rustiger.

Wat ik zelf heel bijzonder vindt, als je binnenkomt voelt ze al aan wat er met je aan de hand is.

En nu het heden, voel mij heel anders dan de eerste keer. 

Mijn hoofd is veel leger geworden en ik voel mij ook veel rustiger. 

Sinds kort merken we op dat mijn donkere kringen onder mijn ogen en zelfs de onrust in mijn armen ( uit zich in gefriemel) is ook al wat rustiger geworden. Ze geeft mij ook heel veel tips om te voorkomen dat ik weer in mijn automatische piloot val van oude patronen.

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?