pijl

Ik heb meer balans gevonden

Eugenie (43) Acceptant Inkomen verzekeringen:

“Ik heb snel last van prikkels van buitenaf en kan dat heel moeilijk loslaten. In mijn lichaam bouwt zich dan enorm veel spanning op en mijn hoofd raakt dan overvol. Daarnaast heb ik ook last van negatieve gedachtes. De eerste keer had ik geen idee wat ik moest verwachten, maar ik stond er open voor.

Tijdens de eerste sessie kwam er enorm veel emotie bij me los; stress, angst en verdriet. Er gingen herinneringen door mijn hoofd van dingen waarvan ik echt dacht dat ik dat had verwerkt en een plek had gegeven.

In eerste instantie schrok ik hiervan, maar liet het wel gaan. Angie gaf ook wat woorden door, die echt strookte met de herinneringen die voorbijkwamen. Omdat Angie rustig tegen mij bleef praten tijdens de behandeling werd ik uiteindelijk weer rustig en maakte het gevoel van verdriet plaats voor rust. Ik viel zelfs paar keer echt bijna in slaap. Voelde me heel zwaar worden alsof je door de behandeltafel heen valt.

Aan het einde van de sessie voelde ik me heel moe, maar er was ook heel veel van me afgevallen. De dag erna voelde ik me nog wel moe, maar een heel ander mens. De tips die Angie mij gaf om goed je grenzen aan te geven en aan mezelf te denken waren heel herkenbaar.

De sessies daarna heeft Angie gaandeweg ook wat dingen qua behandeling veranderd. Ze is ook aan de slag gegaan met het feit dat ik best onzeker ben, mezelf snel op de achtergrond zet en snel negatieve gedachten heb. Door de sessies en oefeningen voel ik mij echt zekerder. Ik heb meer balans gevonden en kan ik mij op elk moment van de dag verlossen van spanning die zich in mijn lichaam opbouwt.

Iedere keer denk ik dat ik volledig ontspannen ben, maar als ik dan uiteindelijk op de behandeltafel lig merk ik dat dit toch niet helemaal waar is. Na iedere sessie heb ik wel rust om mij heen nodig en ben ik heel moe. Maar wat voel je je een ander mens uiteindelijk. En het allerbelangrijkste is dat het mij helpt bij het los laten van de spanning in mijn lijf en negatieve gedachtes. Ik zie beter in wat mijn grenzen zijn.”

Voelde mij vet chill, relaxed, opgeruimd en geslapen als een os

Ed (42) Maintenance Engineer:

“Het ontvangst vond ik heel ontspannen en relaxed. Ik weet nog dat voordat ik bij Angie kwam, dat ik best druk en onrustig was, vooral in mijn hoofd. Ik mocht gaan liggen en ging de behandeling in. 

Tijdens de behandeling voelde  ik mij steeds meer ontspannen en liet zo los, dat ik af en toe zelfs in slaap viel. Op een gegeven moment was ze klaar. Ze ronde af met alsjeblieft, liet mij even zelf bijkomen en kreeg na die tijd nog een flesje water.

Ik kan het niet anders omschrijven, maar direct toen ik van de behandelbank af ging voelde ik mij echt vet chill, relaxed, rozig en vooral opgeruimd. Die nacht ook geslapen als een os. Zelfs nog een paar dagen daarna voelde ik mij heerlijk zen. Ik ben van plan om terug te komen voor nog een behandeling.”

Ik voel mij nu veel rustiger

 Jaimy (14) Scholier:

“Samen met mijn moeder ben ik naar Angie gegaan. Voordat ik bij Angie kwam, was ik onrustig in mijn hoofd over toetsen die ik nog moest krijgen op school.

Toen ik werd behandeld kon ze mij vertellen hoe ik het beste aan mijn rust kan komen, want dat vind ik soms lastig. Ik merkte dat ik heel veel rust over mij heen voelde af en toe viel ik licht in slaap. Na die tijd voelde ook geen spanning meer over de toetsen. Ik voel mij nu veel rustiger.

Ik slaap beter en denk helderder

Sophia (40) Verpleegkunde:

“Al jaren zat ik niet lekker in mijn vel.  Door moeilijke tijden op mijn werk, maar ook privé liep ik tegen dingen aan. Veel moe, erg onrustig, snel boos en geïrriteerd. Erg druk in lichaam en geest zeg maar.

Via via ben ik bij Angie terecht gekomen. Ik had al wel positieve berichten gehoord, maar was nog wel wat sceptisch. De allereerste keer was voor mij in ieder geval echt heel bijzonder, qua gevoel en beleving. Ze deed eerst mijn hoofd en het voelde alsof er letterlijk draden uit mijn hoofd werden gehaald. Alsof alle troep eruit gehaald werd, zo voelde dat voor mij. Mijn hoofd werd steeds lichter en een soort van vrijer, meer ruimte in mijn hoofd.

Mijn lichaam heeft ze ook behandeld en ik voelde mijn lichaam ineens heel zwaar worden. Alsof mijn lichaam ging loslaten. Ik merkte dat ik soms heel kort diep in slaap viel, ineens wakker werd en daarna weer licht in slaap viel.

Na behandeling was ik moe en een beetje emotioneel. Maar Angie had aangeven dat dit kon gebeuren en dat het tijdelijk was. Ze gaf mij nog wat tips mee en ik moet zeggen dat ook die helpen.

Ondertussen heb ik al meerdere behandelingen gehad. Heb geen heftige emoties, of frustraties meer. Ik merk dat ik als net ben geweest, ik beter slaap. Ik ben veel rustiger, denk wat helderder en voel beter aan wat niet goed voor mij is. Mijn omgeving was het ook opgevallen dat ik veel rustiger ben. Dat is ook een fijne bevestiging.

Nu blijf ik het bijhouden. Een soort APK voor mijn lichaam en geest. Ik ben echt super blij met mijn resultaten en voel mij ook weer blij. Dank je wel lieve Angie.”

Het belangrijkste van allemaal heb ik rust gevonden in mijn IK

Frank Habing (45) Functioneel Beheerder ICT: 

"Al geruime tijd is mijn vrouw onder behandeling bij Angie van Be you energy en ik zie en merk aan haar dat ze er elke keer weer veel baat bij heeft.

Aangezien ik zelf al een langere tijd met veel onrust in mijn hoofd rond liep en ik niet goed wist hoe ik deze spanningen los te laten, ben ook ik met deze behandelingen gestart.

Bij mijn eerste sessie heeft Angie kort uitgelegd dat er na elke sessie mogelijke ervaringen of gevoelens naar boven kunnen komen en wat ik kan doen als dat zich voor zou doen.

Nu een paar maanden bezig met de behandelingen bij Angie, maar elke keer voel ik de energiestromen door mijn lichaam gaan en dat ik steeds dieper weg zak terug in mijn lijf.

Na afloop van een behandeling ben ik moe maar ervaar totale innerlijke rust en ontspanning.

De behandelingen roepen in mijn geval ook lichamelijke reacties op. Want na 2 a 3 dagen komt er wat stress uit de behandeling vrij.
Dit uit zich bij mij in een kort lontje en snel geagiteerd zijn.
In het begin vond ik dit gek, maar ik weet nu dat dit een stukje verwerking is van mijn lichaam.

NU ik wat verder ben met de behandelingen, merk ik dat deze lichamelijke reacties steeds minder worden en ik steeds beter kan loslaten.

Dus opbouw van de behandelingen en de daarbij behorende uitleg is en was geen overbodige luxe.

De behandelingen hebben mij veel gebracht zoals rust een veel helderde hoofd en rationeel denken in stress situaties, maar wellicht het belangrijkste van allemaal heb ik rust gevonden in mijn IK."

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?