pijl

Wist niet hoe, maar was eigenlijk altijd ziek

Zoey (29) thuiswonend:

Al in mijn tienerjaren liep ik al met het gevoel dat ik een vol hoofd had, dacht dat normaal was dus liep er gewoon mee door. 

Was eigenlijk ook altijd ziek en geen flauw idee waar het nou vandaan kwam. Wist niet hoe ik ervan af kon komen. Totdat mijn zusje vertelde dat ze bij Angie van be you energy was geweest en wat het met haar had gedaan.

Dat was voor mij de reden om nu wat  aan mijzelf te doen. Mijzelf weer bij elkaar rapen.

De eerste keer dat ik bij haar binnenkwam, zat ik vol met blokkades.

Pas toen ze klaar was merkte ik hoeveel eigenlijk. Ik voelde mij al stukken rustiger.

Wat ik zelf heel bijzonder vindt, als je binnenkomt voelt ze al aan wat er met je aan de hand is.

En nu het heden, voel mij heel anders dan de eerste keer. 

Mijn hoofd is veel leger geworden en ik voel mij ook veel rustiger. 

Sinds kort merken we op dat mijn donkere kringen onder mijn ogen en zelfs de onrust in mijn armen ( uit zich in gefriemel) is ook al wat rustiger geworden. Ze geeft mij ook heel veel tips om te voorkomen dat ik weer in mijn automatische piloot val van oude patronen.

Voorheen opgejaagd en onrustig in mijn lijf

Patou ( 23) Helpende: 

Via een tip ben ik bij Be you energy belandt.

Voelde mij daarvoor erg opgejaagd en onrustig in mijn lijf!

Na een aantal sessies voelde mijn lijf al veel anders aan en vooral mijn hoofd was na de behandeling leeg. 

Sla van nature alles op van alles en iedereen, maakte overal ook een punt van.

Door Angie ben ik gaan leren hoe ik daarmee om kan gaan.

Ga soms nog heen om mijn energie weer op te laden.

Ben erg dankbaar!

Zelfs ik voelde mij meer ontspannen

Faye ( toen 8 mnd.)

Een paar jaar geleden liepen we vast met onze acht maanden oude dochter Faye.

Ze sliep niet goed door en was erg huilerig en hangerig.

Als ik haar in mijn armen had was ze rustig, tot het moment dat ik haar wilde neerleggen, begon ze weer te huilen.

Voor mij was het niet meer vol te houden.

Mijn man bedacht om met de auto een rondjes te gaan rijden, want in de auto kon ze altijd heerlijk slapen.

En ja hoor daar viel ze van in slaap, vervolgens reden we weer terug naar huis en legde haar dan voorzichtig op bed zodat ze lekker in haar eigen bedje kon slapen. 

Achteraf moesten we wel eens lachen om onze trucjes, maar toen we er midden in zaten waren we moe en hadden we gewoon geen fut meer. Deze oplossing was er niet een voor de lange termijn zullen we maar zeggen dus gingen we opzoek naar een meer permanentere oplossing.

Een vriendin wist van onze hele situatie en tijdens een bakkie vertelde zij mij over haar ervaring met Be You energy en dat die misschien ook iets voor ons kon betekenen. Bij thuiskomst heb ik nog even de website erbij gepakt, deze sprak mij aan en heb een afspraak gemaakt.

Toen we op onze eerste afspraak waren zat Faye bij mij op schoot, zo kon Angie ons gelijkertijd behandelen. We kwamen er achter dat Faye mijn onrust voelde maar ook overnam (destijds zat ik erg in over mijn werk en niet lekker in m’n vel) en dat dit de rede was van haar verdrietig en hierdoor ging huilen.

Faye en ik waren meer ontspannen na onze bezoekjes aan Angie.

De behandelingen zijn voor mij de stukken geweest die voor mij ontbraken bij de psycholoog

Lisanne (23) Plant veredelaar:

Het moment dat ik bij Angie binnen kwam was eigenlijk het moment dat ik voor de zoveelste keer een dipje had. Daar wilde ik graag verandering in brengen, zelfs na dat ik al bij de psycholoog was geweest lukte het mij toch niet om met tegenslagen om te gaan.

De behandelingen die ik bij Angie heb gehad zijn voor mij de stukken geweest die voor mij ontbraken bij de psycholoog. Want leuk als iemand tegen je zegt “ja je moet het los laten” en vervolgens niet verteld hoe of wat. Dat zijn die dingen die ik echt bij Angie geleerd heb: loslaten, relativeren, mijzelf waarderen en ander hun mening over mij respecteren en het daar bij laten.

Wat ik verder zelf ook erg tijdens mijn behandeling geleerd heb is het afsluiten van emoties van anderen als ik die niet wil. Waar ik tot kort daarvoor iedereens emoties maar opving en bij mij hield, tot het bij mijzelf van binnen overvol was. Heb ik geleerd om die emoties niet toe te laten als ik daar geen ruimte voor heb. Verder heb ik ook geleerd om af en toe het “emmertje” binnen even tijdig te legen wat een hoop frustraties in de thuis situatie scheelt.

Kortom, mijn lichaam was een opslag plaats aan negatieve emoties en gedachten en samen met Angie heb ik dit weten om te toveren in een nu opgeruimd lichaam waar ruimte is voor mooie nieuwe dingen!

Niet alleen ik, maar ook mijn vrouw is weer blij.

Maarten (71) Gepensioneerd:

Eind mei 2020 kreeg ik een zwaar ongeluk. Naast gebroken ribben kreeg ik ook een behoorlijke klap op mijn hoofd. Slecht slapen, maar fietsen en lezen was ook niet meer aan de orde.

Kreeg veel last van onrust in mijn hoofd, waardoor de nachten voor mij en mijn vrouw niet te harden waren.  Mijn dochter is een tijd geleden onder behandeling geweest bij Angie, en stelde voor om mij ook door haar te laten behandelen.

Wat was ik daar blij mee.

Na de eerste sessie kwam ik als een mak lammetje thuis en had gelijk veel minder last. 

Denkende dat ik weer mijn oude leventje kon oppakken  van voor het ongeluk was dan niet het geval, dat moest ik wel goed in acht nemen. Dat dacht ik eerst wel, en ging dan toch weer wat achteruit.

Gewoon na de behandeling de eerste twee dagen rustig aan doen was voor mij de juiste manier.

Ook de zinnetjes die Angie me gaf, uitspreken en herhalen helpt.

De onrust is nog niet helemaal weg, maar nu vooral overdag aanwezig, en niet s ’nachts zodat het slapen een stuk beter is geworden. Wat mij wel opviel, dat mijn zicht beter is geworden waardoor ik weer stukjes kan lezen maar ook fietsen durf ik weer.

Het ging allemaal langzamerhand steeds beter met mij en ik hoopte dat ik het komende voorjaar toch wel een beetje op orde zou zijn.

Helaas gooiden de corona maatregelen van de regering roet in het eten en kon ik vanaf begin december 2020 niet meer bij Angie terecht. 

Merkte daardoor dat ik op bepaalde punten toch weer wat achteruit ging.

Gelukkig mag Angie weer beginnen en heb ook weer afspraken ingepland, ik hoop dan toch weer snel voortgang te boeken. Eerst weer een periode elke week een sessie en daarna weer eens in de 14 dagen. Niet alleen ik, maar ook mijn vrouw is weer blij.

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?