pijl

Niet alleen ik, maar ook mijn vrouw is weer blij.

Maarten (71) Gepensioneerd:

Eind mei 2020 kreeg ik een zwaar ongeluk. Naast gebroken ribben kreeg ik ook een behoorlijke klap op mijn hoofd. Slecht slapen, maar fietsen en lezen was ook niet meer aan de orde.

Kreeg veel last van onrust in mijn hoofd, waardoor de nachten voor mij en mijn vrouw niet te harden waren.  Mijn dochter is een tijd geleden onder behandeling geweest bij Angie, en stelde voor om mij ook door haar te laten behandelen.

Wat was ik daar blij mee.

Na de eerste sessie kwam ik als een mak lammetje thuis en had gelijk veel minder last. 

Denkende dat ik weer mijn oude leventje kon oppakken  van voor het ongeluk was dan niet het geval, dat moest ik wel goed in acht nemen. Dat dacht ik eerst wel, en ging dan toch weer wat achteruit.

Gewoon na de behandeling de eerste twee dagen rustig aan doen was voor mij de juiste manier.

Ook de zinnetjes die Angie me gaf, uitspreken en herhalen helpt.

De onrust is nog niet helemaal weg, maar nu vooral overdag aanwezig, en niet s ’nachts zodat het slapen een stuk beter is geworden. Wat mij wel opviel, dat mijn zicht beter is geworden waardoor ik weer stukjes kan lezen maar ook fietsen durf ik weer.

Het ging allemaal langzamerhand steeds beter met mij en ik hoopte dat ik het komende voorjaar toch wel een beetje op orde zou zijn.

Helaas gooiden de corona maatregelen van de regering roet in het eten en kon ik vanaf begin december 2020 niet meer bij Angie terecht. 

Merkte daardoor dat ik op bepaalde punten toch weer wat achteruit ging.

Gelukkig mag Angie weer beginnen en heb ook weer afspraken ingepland, ik hoop dan toch weer snel voortgang te boeken. Eerst weer een periode elke week een sessie en daarna weer eens in de 14 dagen. Niet alleen ik, maar ook mijn vrouw is weer blij.

Emotioneel uitgeput

Laura (32) Administratief medewerkster:

Klinkt misschien zwaar, maar voor mijn gevoel loop ik al jaren met mijn ziel onder de arm.

Overmand door diverse gevoelens en pijntjes waarvan ik soms dacht dat het niet alleen maar de mijne zijn? 

Leeg en vol tegelijkertijd!

Emotioneel voelde ik mij uitgeput en lichamelijk gewoon op, als ik eerlijk ben.

Met slapen, hoe moe ik ook was, viel ik alsnog niet zomaar in slaap.Mijn eetlust werd uiteindelijk ook minder, en dat terwijl ik altijd een normale gezonde eter was. Maar op een of andere manier smaakte alles mij steeds minder.

Mijn omgeving had elke keer alle goede bedoelingen voor mij, maar ik kwam maar niet goed vooruit. Zelfs zo dat mijn sociale leven steeds kleiner werd, ik kon het niet meer opbrengen.

Be you energy had ik al meerdere keren gegoogeld en de verhalen van anderen in de kranten gelezen, die al bij Angie waren geweest. Herkenbaar, elke keer weer..

Totdat ik het echt zat was, dit kan zo niet verder.

Ik wou weer normaal kunnen functioneren en een leuk sociaal leven hebben.Heb direct gebeld en een afspraak met haar gemaakt.

Na de eerste behandeling…wat een verademing was dat.

In het verleden bij anderen ook wel eens zo’n behandeling gehad en dat was op zich prima, maar dit was toch voor mijn gevoel andere koek.

Na een paar behandelingen ging het al snel beter met mij. Ik baalde wel flink dat door corona de praktijk van Angie moest sluiten.

Heb in deze tijd echt gemerkt wat de behandelingen voor mij ten positieve hebben gedaan.

Toen ik hoorde in de persconferentie dat ze weer mocht behandelen, hierna heb ik haar direct gebeld om weer een paar afspraken in te plannen. 

Angie had mij gevraagd om een stukje te schrijven en nu kom ik zelf in de krant te staan met “mijn verhaal” . Misschien wordt jij nu wel door mijn verhaal geraakt,  net als ik werd geraakt door andermans verhaal.

Whats App berichten van klanten

              

Na een jarenlange strijd met stress

Elsbeth (71) Gepensioneerd:

Na een jarenlange strijd met stress, opgebouwde spanningen en emoties, alles wat er zoal in een leven gebeurt, begon het lichaam te protesteren en kwalen te vertonen.

Van maag- naar hartonderzoek, hersenscan vanwege duizelingen, noem maar op, maar er kwam niets uit. Toen kwam er een angstaanval, heel naar. 

Door de huisarts werd ik opmerkzaam gemaakt om het meer in mezelf te zoeken. Ik werd er moedeloos van. Wat moest ik nu nog op deze leeftijd! 

Maar toen kwam Angie op mijn pad via een advertentie in deze krant. En, ja, ik wil nog een fijne oude dag beleven.

Wat ben ik blij. 

Al meteen tijdens de eerste behandeling, opluchting, ontspanning maar ook loskomende emoties.

Maar door de lieve en rustige manier van doen van Angie, stelde zij mij op m’n gemak.

Naast de behandelingen heb ik zinnetjes meegekregen die met mij resoneren.

Door de behandeling en deze persoonlijke zinnetjes, leert zij mij mijzelf weer te vinden en vertrouwen te krijgen. 

En vooral heerlijk ontspannen!

De energie komt terug, mijn duizelingen zijn bijna weg, de angst wordt minder en mijn man vindt me vrolijker. 

Ik ga met vertrouwen mijn toekomst tegemoet.

Mijn systeem wil graag vasthouden, maar ik wil loslaten!

Leon Poels (53) Sr. Schadebehandelaar Inkomen:

In de Seniorenkrant van september 2019 valt mijn oog op het stukje "Stress wie kent het niet?” van BE YOU Energy. 

Na het lezen heb ik direct het gevoel dat dit meer verandering te weeg gaat brengen, dan het weer opnieuw mentaal gaan uitdiepen van mijn verleden. 

Mijn peutertijd is een gegeven, echter ik kan mij daar niets van herinneren. Niets van de prematuur kamer of de maand in afzondering. Laat staan die pijnlijke operaties aan mijn voeten in mijn eerste levensjaren. 

Bij de eerste behandeling ben ik zeer alert. “Overgave? Slapen?” ik dacht het niet. 

Het blijkt dat ik een zeer hoge spierspanning heb, met name bij mijn benen en voeten.

Een van Angie’s eerste adviezen is “ga zelf ook die benen en voeten masseren, maak daar bewust contact mee.” 

In de loop van de behandelingen begin ik te ontspannen en krijg ik meer regie over mijn gevoelens en gedachten en veel beter contact met mijn lichaam. De interne rust neemt toe waardoor ik begin te beseffen dat mijn systeem al van kinds af aan overhoop ligt.

Een onbewust onverwerkt emotioneel verleden stuurt mij aan vanaf mijn eerste levensjaren.

Tijdens de vervolgbehandelingen zie ik regelmatig beelden en kleuren of ervaar ik energiestromen, lichamelijke onrust en schokken. Laatst constateerden we dat dit schokken voortkomt uit ongeloof. 

Mijn systeem wil graag vasthouden aan hoe het was (gespannen) maar ik wil loslaten. 

Daarom zijn we nu bezig met een combinatie van behandelen en een paar korte zinnen (affirmaties) om mijn onderbewuste na al die jaren nog meer te overtuigen.

Makkelijker gezegd dan gedaan Angie maar ik ben op de goede weg. 

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?