pijl

Zelfs ik voelde mij meer ontspannen

Faye ( toen 8 mnd.)

Een paar jaar geleden liepen we vast met onze acht maanden oude dochter Faye.

Ze sliep niet goed door en was erg huilerig en hangerig.

Als ik haar in mijn armen had was ze rustig, tot het moment dat ik haar wilde neerleggen, begon ze weer te huilen.

Voor mij was het niet meer vol te houden.

Mijn man bedacht om met de auto een rondjes te gaan rijden, want in de auto kon ze altijd heerlijk slapen.

En ja hoor daar viel ze van in slaap, vervolgens reden we weer terug naar huis en legde haar dan voorzichtig op bed zodat ze lekker in haar eigen bedje kon slapen. 

Achteraf moesten we wel eens lachen om onze trucjes, maar toen we er midden in zaten waren we moe en hadden we gewoon geen fut meer. Deze oplossing was er niet een voor de lange termijn zullen we maar zeggen dus gingen we opzoek naar een meer permanentere oplossing.

Een vriendin wist van onze hele situatie en tijdens een bakkie vertelde zij mij over haar ervaring met Be You energy en dat die misschien ook iets voor ons kon betekenen. Bij thuiskomst heb ik nog even de website erbij gepakt, deze sprak mij aan en heb een afspraak gemaakt.

Toen we op onze eerste afspraak waren zat Faye bij mij op schoot, zo kon Angie ons gelijkertijd behandelen. We kwamen er achter dat Faye mijn onrust voelde maar ook overnam (destijds zat ik erg in over mijn werk en niet lekker in m’n vel) en dat dit de rede was van haar verdrietig en hierdoor ging huilen.

Faye en ik waren meer ontspannen na onze bezoekjes aan Angie.

De behandelingen zijn voor mij de stukken geweest die voor mij ontbraken bij de psycholoog

Lisanne (23) Plant veredelaar:

Het moment dat ik bij Angie binnen kwam was eigenlijk het moment dat ik voor de zoveelste keer een dipje had. Daar wilde ik graag verandering in brengen, zelfs na dat ik al bij de psycholoog was geweest lukte het mij toch niet om met tegenslagen om te gaan.

De behandelingen die ik bij Angie heb gehad zijn voor mij de stukken geweest die voor mij ontbraken bij de psycholoog. Want leuk als iemand tegen je zegt “ja je moet het los laten” en vervolgens niet verteld hoe of wat. Dat zijn die dingen die ik echt bij Angie geleerd heb: loslaten, relativeren, mijzelf waarderen en ander hun mening over mij respecteren en het daar bij laten.

Wat ik verder zelf ook erg tijdens mijn behandeling geleerd heb is het afsluiten van emoties van anderen als ik die niet wil. Waar ik tot kort daarvoor iedereens emoties maar opving en bij mij hield, tot het bij mijzelf van binnen overvol was. Heb ik geleerd om die emoties niet toe te laten als ik daar geen ruimte voor heb. Verder heb ik ook geleerd om af en toe het “emmertje” binnen even tijdig te legen wat een hoop frustraties in de thuis situatie scheelt.

Kortom, mijn lichaam was een opslag plaats aan negatieve emoties en gedachten en samen met Angie heb ik dit weten om te toveren in een nu opgeruimd lichaam waar ruimte is voor mooie nieuwe dingen!

Niet alleen ik, maar ook mijn vrouw is weer blij.

Maarten (71) Gepensioneerd:

Eind mei 2020 kreeg ik een zwaar ongeluk. Naast gebroken ribben kreeg ik ook een behoorlijke klap op mijn hoofd. Slecht slapen, maar fietsen en lezen was ook niet meer aan de orde.

Kreeg veel last van onrust in mijn hoofd, waardoor de nachten voor mij en mijn vrouw niet te harden waren.  Mijn dochter is een tijd geleden onder behandeling geweest bij Angie, en stelde voor om mij ook door haar te laten behandelen.

Wat was ik daar blij mee.

Na de eerste sessie kwam ik als een mak lammetje thuis en had gelijk veel minder last. 

Denkende dat ik weer mijn oude leventje kon oppakken  van voor het ongeluk was dan niet het geval, dat moest ik wel goed in acht nemen. Dat dacht ik eerst wel, en ging dan toch weer wat achteruit.

Gewoon na de behandeling de eerste twee dagen rustig aan doen was voor mij de juiste manier.

Ook de zinnetjes die Angie me gaf, uitspreken en herhalen helpt.

De onrust is nog niet helemaal weg, maar nu vooral overdag aanwezig, en niet s ’nachts zodat het slapen een stuk beter is geworden. Wat mij wel opviel, dat mijn zicht beter is geworden waardoor ik weer stukjes kan lezen maar ook fietsen durf ik weer.

Het ging allemaal langzamerhand steeds beter met mij en ik hoopte dat ik het komende voorjaar toch wel een beetje op orde zou zijn.

Helaas gooiden de corona maatregelen van de regering roet in het eten en kon ik vanaf begin december 2020 niet meer bij Angie terecht. 

Merkte daardoor dat ik op bepaalde punten toch weer wat achteruit ging.

Gelukkig mag Angie weer beginnen en heb ook weer afspraken ingepland, ik hoop dan toch weer snel voortgang te boeken. Eerst weer een periode elke week een sessie en daarna weer eens in de 14 dagen. Niet alleen ik, maar ook mijn vrouw is weer blij.

Emotioneel uitgeput

Laura (32) Administratief medewerkster:

Klinkt misschien zwaar, maar voor mijn gevoel loop ik al jaren met mijn ziel onder de arm.

Overmand door diverse gevoelens en pijntjes waarvan ik soms dacht dat het niet alleen maar de mijne zijn? 

Leeg en vol tegelijkertijd!

Emotioneel voelde ik mij uitgeput en lichamelijk gewoon op, als ik eerlijk ben.

Met slapen, hoe moe ik ook was, viel ik alsnog niet zomaar in slaap.Mijn eetlust werd uiteindelijk ook minder, en dat terwijl ik altijd een normale gezonde eter was. Maar op een of andere manier smaakte alles mij steeds minder.

Mijn omgeving had elke keer alle goede bedoelingen voor mij, maar ik kwam maar niet goed vooruit. Zelfs zo dat mijn sociale leven steeds kleiner werd, ik kon het niet meer opbrengen.

Be you energy had ik al meerdere keren gegoogeld en de verhalen van anderen in de kranten gelezen, die al bij Angie waren geweest. Herkenbaar, elke keer weer..

Totdat ik het echt zat was, dit kan zo niet verder.

Ik wou weer normaal kunnen functioneren en een leuk sociaal leven hebben.Heb direct gebeld en een afspraak met haar gemaakt.

Na de eerste behandeling…wat een verademing was dat.

In het verleden bij anderen ook wel eens zo’n behandeling gehad en dat was op zich prima, maar dit was toch voor mijn gevoel andere koek.

Na een paar behandelingen ging het al snel beter met mij. Ik baalde wel flink dat door corona de praktijk van Angie moest sluiten.

Heb in deze tijd echt gemerkt wat de behandelingen voor mij ten positieve hebben gedaan.

Toen ik hoorde in de persconferentie dat ze weer mocht behandelen, hierna heb ik haar direct gebeld om weer een paar afspraken in te plannen. 

Angie had mij gevraagd om een stukje te schrijven en nu kom ik zelf in de krant te staan met “mijn verhaal” . Misschien wordt jij nu wel door mijn verhaal geraakt,  net als ik werd geraakt door andermans verhaal.

Whats App berichten van klanten

              

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?