pijl

Dat zware gevoel was na de behandeling gewoon stukken minder

Ildikó Lendvay (48) Financieel Manager: " Tijdens mijn vakantie vorig jaar september merkte ik dat het niet zo goed met mij ging.
Ik was erg moe en snel geïrriteerd en dat deed mij en mijn omgeving geen goed.

In de afgelopen jaren is er heel veel gebeurd, ik ben mijn man verloren, drukke baan, studie en gewoon blijven doorrennen.
Dat is natuurlijk wachten tot het mis gaat.

Tijdens een yogales ging het mis, werd duizelig en ik brak gewoon. 
Niet dat ik dat ik niet meer kon functioneren, maar ik wilde nu echt hulp om mij beter te voelen.

Joelle mijn yogalerares raadde mij aan om contact op te nemen met Angie van BeYouEnergy.
Ik heb een afspraak gemaakt en vanaf het begin voelde het goed.

Ik was behoorlijk sceptisch en wist niet wat ik kon verwachten, maar als je niet meer weet wat je met jezelf aan moet…

Tijdens de behandeling zie ik soms beelden, net alsof bepaalde dingen de revue passeren, heel apart. 

Ik val ook niet helemaal in slaap, maar net er tegenaan een voor mij heerlijk ontspannen gevoel.

De eerste dagen na de allereerste behandeling voelde ik mij anders dan anders, wist ook niet goed wat ik voelde of hoe te omschrijven.

En ineens tijdens een yogales wist ik het.
Ik heb altijd al een heel zwaar gevoel, het gevoel alsof je de hele wereld op je schouders hebt. 

Dat zware gevoel was na de behandeling gewoon stukken minder. 

Nu, een aantal behandelingen verder, voel ik mij de eerste dag na de behandeling een beetje kribbig (maar ik weet nu dat dat er voor mij bij hoort) en de tweede dag valt er een hele fijne ontspanning over mij heen. 

Ik ben er nog lang niet, maar met de hulp van Angie kom ik elke keer een stapje verder. Dank je wel lieve Angie." 

Kan mijn gedachten weer toelaten

Marieke (38) Fysiotherapeut:

“Ik had echt geen idee wat ik moest verwachten, toen ik voor het eerst bij Angie kwam. Ik voelde me al de hele week niet lekker. Grieperig en erg onrustig en ik had hierdoor niet veel energie. Ik mocht gaan liggen en Angie stelde mij meteen op mijn gemak en legde rustig uit wat ze ging doen.


In het begin voelde ik mij nog wat onrustig in mijn hoofd, maar daarna voelde ik de spanning rustig wegebben. Ik viel zelfs soms in slaap. Na ongeveer 45 minuten was ze klaar met de sessie. Ik kwam omhoog, zat nog op de bank en voelde mij eerst heel zwaar.

Toen ik op de stoel ging zitten om mijn schoenen weer aan te trekken, voelde ik echt direct een soort golf van ontspanning.

Angie gaf mij een flesje water mee en nog wat advies. Daarna ben ik weer gaan werken. De totale ontspanning en het lekkere gevoel kreeg ik de volgende dag. Wonderbaarlijk gewoon, ik voelde me niet onrustig, maar vooral mijn gedachten kon ik weer toelaten en het werken ging beter dan de afgelopen weken. Wat een heerlijk gevoel. Dank je wel Angie voor deze fijne ervaring.”

Ik heb meer balans gevonden

Eugenie (43) Acceptant Inkomen verzekeringen:

“Ik heb snel last van prikkels van buitenaf en kan dat heel moeilijk loslaten. In mijn lichaam bouwt zich dan enorm veel spanning op en mijn hoofd raakt dan overvol. Daarnaast heb ik ook last van negatieve gedachtes. De eerste keer had ik geen idee wat ik moest verwachten, maar ik stond er open voor.

Tijdens de eerste sessie kwam er enorm veel emotie bij me los; stress, angst en verdriet. Er gingen herinneringen door mijn hoofd van dingen waarvan ik echt dacht dat ik dat had verwerkt en een plek had gegeven.

In eerste instantie schrok ik hiervan, maar liet het wel gaan. Angie gaf ook wat woorden door, die echt strookte met de herinneringen die voorbijkwamen. Omdat Angie rustig tegen mij bleef praten tijdens de behandeling werd ik uiteindelijk weer rustig en maakte het gevoel van verdriet plaats voor rust. Ik viel zelfs paar keer echt bijna in slaap. Voelde me heel zwaar worden alsof je door de behandeltafel heen valt.

Aan het einde van de sessie voelde ik me heel moe, maar er was ook heel veel van me afgevallen. De dag erna voelde ik me nog wel moe, maar een heel ander mens. De tips die Angie mij gaf om goed je grenzen aan te geven en aan mezelf te denken waren heel herkenbaar.

De sessies daarna heeft Angie gaandeweg ook wat dingen qua behandeling veranderd. Ze is ook aan de slag gegaan met het feit dat ik best onzeker ben, mezelf snel op de achtergrond zet en snel negatieve gedachten heb. Door de sessies en oefeningen voel ik mij echt zekerder. Ik heb meer balans gevonden en kan ik mij op elk moment van de dag verlossen van spanning die zich in mijn lichaam opbouwt.

Iedere keer denk ik dat ik volledig ontspannen ben, maar als ik dan uiteindelijk op de behandeltafel lig merk ik dat dit toch niet helemaal waar is. Na iedere sessie heb ik wel rust om mij heen nodig en ben ik heel moe. Maar wat voel je je een ander mens uiteindelijk. En het allerbelangrijkste is dat het mij helpt bij het los laten van de spanning in mijn lijf en negatieve gedachtes. Ik zie beter in wat mijn grenzen zijn.”

Voelde mij vet chill, relaxed, opgeruimd en geslapen als een os

Ed (42) Maintenance Engineer:

“Het ontvangst vond ik heel ontspannen en relaxed. Ik weet nog dat voordat ik bij Angie kwam, dat ik best druk en onrustig was, vooral in mijn hoofd. Ik mocht gaan liggen en ging de behandeling in. 

Tijdens de behandeling voelde  ik mij steeds meer ontspannen en liet zo los, dat ik af en toe zelfs in slaap viel. Op een gegeven moment was ze klaar. Ze ronde af met alsjeblieft, liet mij even zelf bijkomen en kreeg na die tijd nog een flesje water.

Ik kan het niet anders omschrijven, maar direct toen ik van de behandelbank af ging voelde ik mij echt vet chill, relaxed, rozig en vooral opgeruimd. Die nacht ook geslapen als een os. Zelfs nog een paar dagen daarna voelde ik mij heerlijk zen. Ik ben van plan om terug te komen voor nog een behandeling.”

Ik voel mij nu veel rustiger

 Jaimy (14) Scholier:

“Samen met mijn moeder ben ik naar Angie gegaan. Voordat ik bij Angie kwam, was ik onrustig in mijn hoofd over toetsen die ik nog moest krijgen op school.

Toen ik werd behandeld kon ze mij vertellen hoe ik het beste aan mijn rust kan komen, want dat vind ik soms lastig. Ik merkte dat ik heel veel rust over mij heen voelde af en toe viel ik licht in slaap. Na die tijd voelde ook geen spanning meer over de toetsen. Ik voel mij nu veel rustiger.

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?