pijl

Ik slaap beter en denk helderder

Sophia (40) Verpleegkunde:

“Al jaren zat ik niet lekker in mijn vel.  Door moeilijke tijden op mijn werk, maar ook privé liep ik tegen dingen aan. Veel moe, erg onrustig, snel boos en geïrriteerd. Erg druk in lichaam en geest zeg maar.

Via via ben ik bij Angie terecht gekomen. Ik had al wel positieve berichten gehoord, maar was nog wel wat sceptisch. De allereerste keer was voor mij in ieder geval echt heel bijzonder, qua gevoel en beleving. Ze deed eerst mijn hoofd en het voelde alsof er letterlijk draden uit mijn hoofd werden gehaald. Alsof alle troep eruit gehaald werd, zo voelde dat voor mij. Mijn hoofd werd steeds lichter en een soort van vrijer, meer ruimte in mijn hoofd.

Mijn lichaam heeft ze ook behandeld en ik voelde mijn lichaam ineens heel zwaar worden. Alsof mijn lichaam ging loslaten. Ik merkte dat ik soms heel kort diep in slaap viel, ineens wakker werd en daarna weer licht in slaap viel.

Na behandeling was ik moe en een beetje emotioneel. Maar Angie had aangeven dat dit kon gebeuren en dat het tijdelijk was. Ze gaf mij nog wat tips mee en ik moet zeggen dat ook die helpen.

Ondertussen heb ik al meerdere behandelingen gehad. Heb geen heftige emoties, of frustraties meer. Ik merk dat ik als net ben geweest, ik beter slaap. Ik ben veel rustiger, denk wat helderder en voel beter aan wat niet goed voor mij is. Mijn omgeving was het ook opgevallen dat ik veel rustiger ben. Dat is ook een fijne bevestiging.

Nu blijf ik het bijhouden. Een soort APK voor mijn lichaam en geest. Ik ben echt super blij met mijn resultaten en voel mij ook weer blij. Dank je wel lieve Angie.”

Het belangrijkste van allemaal heb ik rust gevonden in mijn IK

Frank Habing (45) Functioneel Beheerder ICT: 

"Al geruime tijd is mijn vrouw onder behandeling bij Angie van Be you energy en ik zie en merk aan haar dat ze er elke keer weer veel baat bij heeft.

Aangezien ik zelf al een langere tijd met veel onrust in mijn hoofd rond liep en ik niet goed wist hoe ik deze spanningen los te laten, ben ook ik met deze behandelingen gestart.

Bij mijn eerste sessie heeft Angie kort uitgelegd dat er na elke sessie mogelijke ervaringen of gevoelens naar boven kunnen komen en wat ik kan doen als dat zich voor zou doen.

Nu een paar maanden bezig met de behandelingen bij Angie, maar elke keer voel ik de energiestromen door mijn lichaam gaan en dat ik steeds dieper weg zak terug in mijn lijf.

Na afloop van een behandeling ben ik moe maar ervaar totale innerlijke rust en ontspanning.

De behandelingen roepen in mijn geval ook lichamelijke reacties op. Want na 2 a 3 dagen komt er wat stress uit de behandeling vrij.
Dit uit zich bij mij in een kort lontje en snel geagiteerd zijn.
In het begin vond ik dit gek, maar ik weet nu dat dit een stukje verwerking is van mijn lichaam.

NU ik wat verder ben met de behandelingen, merk ik dat deze lichamelijke reacties steeds minder worden en ik steeds beter kan loslaten.

Dus opbouw van de behandelingen en de daarbij behorende uitleg is en was geen overbodige luxe.

De behandelingen hebben mij veel gebracht zoals rust een veel helderde hoofd en rationeel denken in stress situaties, maar wellicht het belangrijkste van allemaal heb ik rust gevonden in mijn IK."

BeYouEnergy Whatsapp
Wat kan ik voor jou betekenen?